Professionele trainingen voor de ondernemingsraad in Utrecht

OR Training Utrecht

Bent je lid van de ondernemingsraad en wil je meer kennis opdoen of je vaardigheden vergroten? Wil je meer inzicht krijgen in je rechten en plichten als lid van de OR?

Dan bent je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden diverse OR Trainingen in Utrecht aan die speciaal zijn ontwikkeld voor leden van de ondernemingsraad.

Na afloop heb je een solide basis om zijn rol als lid van de OR goed te kunnen vervullen.

Basistrainingen voor de OR
cursussen or
Onze basistrainingen zijn speciaal ontwikkeld voor leden van de ondernemingsraad die nog niet eerder een training hebben gevolgd. Tijdens de OR Trainingen in Utrecht wordt er aandacht besteed aan de basisbeginselen van medezeggenschap en de rol van de ondernemingsraad binnen de organisatie.
Verdiepingstrainingen voor de OR
Trainingen OR
Onze verdiepingstrainingen zijn bedoeld voor leden van de ondernemingsraad die al enige ervaring hebben opgedaan. Deze trainingen gaan dieper in op specifieke onderwerpen, zoals arbeidsrecht, financiën en communicatie. Tijdens de verdiepingstrainingen wordt er gewerkt met actuele casussen en is er ruimte voor interactie en discussie.

Maatwerktrajecten voor de OR

Naast de reguliere trainingen bieden we ook maatwerktrajecten aan die volledig zijn afgestemd op de wensen en behoeften van de ondernemingsraad. Hierbij wordt er gekeken naar de specifieke vraagstukken en uitdagingen binnen de organisatie. Op basis hiervan wordt er een programma op maat samengesteld. Zo kunnen we de ondernemingsraad nog beter ondersteunen bij het vervullen van hun belangrijke rol.
zij denken graag met je mee

Onze trainers in Utrecht

Onze trainers zijn stuk voor stuk ervaren en deskundige professionals op het gebied van medezeggenschap en de rol van de ondernemingsraad binnen de organisatie. Zij hebben zelf ook ervaring als lid van de ondernemingsraad en weten als geen ander welke uitdagingen daarbij komen kijken.

Onze trainers beschikken over de nodige kennis en vaardigheden om deelnemers te begeleiden bij het vergroten van hun kennis en vaardigheden. Zij weten hoe ze de vertaalslag kunnen maken naar de dagelijkse praktijk van de ondernemingsraad en hebben oog voor de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers.

Tijdens de trainingen zorgen onze trainers voor een interactieve en inspirerende leeromgeving waarin ruimte is voor vragen, discussie en het inbrengen van eigen ervaringen en vraagstuk

Team building ondernemingsraad
Cursusmateriaal ondernemingsraad

Om je te blijven ontwikkelen

OR Trainingen

Je ontwikkelen als ondernemingsraad lid is belangrijk om je taak goed en juist uit te voeren.

Ondernemingsraad.nl verzorgt thema specifieke trainingen voor ambitieuze ondernemingsraadsleden die zich wil verdiepen waarbij het geleerde direct toepasbaar is in de praktijk.

Je blijft door onze trainingen op de hoogte van actuele onderwerpen, vergaart relevante kennis over een bepaald onderwerp en maakt dat je een goede sparringpartner bent voor directie en HR.

Wat bijzonder handig is: Je krijgt een veelheid aan materiaal mee. Hiermee kun je onmiddellijk aan de slag. Het gaat daarbij om checklists, modelbrieven, plannen van aanpak en relevante artikelen.

Mooie woorden van onze klanten

Ook wij kijken terug op twee mooie dagen waarbij bij ons naast jouw levendige manier van presenteren m.n. de eye openers zijn bijgebleven.

De door jou aangereikte handvatten en inzichten zullen wij zeker toepassen, waardoor de OR steviger in haar schoenen zal staan en beter in staat zal zijn haar doelen te bereiken.

E. van Breemen

Voorzitter, Dynniq Energy BV

Als OR hebben we weer genoten van de manier waarop jij complexe materie omzet naar praktische handvatten. De anekdotes en voorbeelden waren zeer herkenbaar.

Persoonlijk wil ik je bedanken voor de sterk inhoudelijke training. Ben veel te weten gekomen over arbeidsvoorwaarden en hoe een reorganisatie echt in de praktijk verloopt. Dit hadden wij echt nodig voor de aankomende periode.

Jill Leysner

OR Lid, Aviapartner B.V.

Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk kregen de leden inzicht in het OR werk, handvatten voor overleg etc. Het waren geweldige leuke en leerzame 2 dagen op een mooie locatie in Nieuwegein.

Opvallend is, nu een tijd verder, dat de OR leden het nog steeds hebben over de gegeven voorbeelden en tips en trucs. Dat heb ik met mijn ervaring niet eerder meegemaakt en zegt wat over de kwaliteit van de cursus.

Mieke Somer

Ambtelijk secretaris, Dianet

Wij werken onder andere voor

Curium
Signify
Partou
Gemeente Utrecht
DHL

Direct advies nodig?

Wij denken graag met je mee over jullie OR-vraagstukken. Heb je een vraag over Ondernemingsraad.nl of over onze diensten? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Snel schakelen en direct een antwoord? Wij zijn bereikbaar op Contact opnemen op 034-4608201

Hidden
Voor- en achternaam(Vereist)
Bestaan jullie al lang?

Wij bestaan al sinds 2004 en hebben (bijna) 20 jaar ervaring. Hierdoor hebben wij al bij veel ondernemingsraden en bedrijven in de keuken kunnen kijken en kennen de klappen van de zweep.

Worden jullie ook ingehuurd door directies?

Nee, wij werken alleen voor de ondernemingsraad. Dit is een bewuste keuze, je kunt geen twee landsheren dienen. We werken uiteraard wel samen met directies omdat we samen met jullie in gesprek en onderhandeling gaan met de directie.

Wat doen jullie allemaal?

Wij geven OR cursus, training en worden ingehuurd als adviseurs bij o.a. reorganisaties, fusies & overnames, harmonisatie van arbeidsvoorwaarden, sociale regelingen. Eigenlijk alles waar jullie als OR mee te maken hebben.