Over ons

Wij denken graag met je mee

Wat meer over ons

Door onze ruime praktijkervaring maken wij resultaten waar en dat maakt ons uniek. Of het nu gaat om een prominente vraag of de strategie, wij kunnen je voorzien in jullie behoefte! Onze resultaten worden geaccepteerd door alle partijen, van medewerker tot aan de boardroom, zodat achteraf geen discussies ontstaan over wat er nu is afgesproken.

Onze diensten zijn meer dan een optelsom van advisering, begeleiding, trainingen, cursussen en coaching. Door de chemie en de ‘onzichtbare’ samenhang van onze diensten zullen jullie merken dat je ondernemingsraad daadwerkelijke invloed weet te realiseren in praktijk.

Doordat wij samen met jullie opereren, samen met jullie in de klei staan en samen met je aan de onderhandelingstafel zitten hebben wij als geen ander door wat er nodig is om daadwerkelijke invloed te realiseren als OR-team. Door onze eigen deskundigen en ons grote netwerk van specialisten zijn wij in staat om jullie altijd te helpen in elke situatie.

Team Ondernemingsraad.nl

De trainers, coaches en deskundigen staan altijd voor jullie klaar, ook in het weekend als het nodig is.

De mensen achter ondernemingsraad.nl

Stijn van den Bosch
Stijn van den Bosch

Trainer

Ben je een startende OR, wil je groeien in de samenwerking of inhoudelijk, lopen jullie vast in welke stappen er te nemen zijn? Stijn kan jullie verder helpen om in actie te komen.

Martijn Oerlemans
Martijn Oerlemans

Trainer

Traint en adviseert de OR sinds 2010. Daarvoor was hij HR-adviseur bij Philips en werkte hij ook regelmatig samen met ondernemingsraden, maar dan aan de andere kant van de tafel.

Derk Domela Nieuwenhuis
Derk Domela Nieuwenhuis

Advocaat

Specialisten in Arbeids- en Medezeggenschapsrecht.
Derk treedt op voor bedrijven en instellingen, vakbonden, ondernemingsraden en werknemers.

Marc van Hal
Marc van Hal

Trainer

Open communicatie en een krachtige verbinding met jezelf en anderen. Binnen je team, met je achterban, met je bestuurders. Maar ook met alle andere stakeholders, zoals de media of de vakbonden.

Simon Troost
Simon Troost

Trainer

Adviseert en traint ondernemingsraden op het gebied van VGWM commissies en schrijft veel over zijn vakgebied.
Zijn achtergrond is HTS elektronica met een groot aantal jaren werkervaring in de techniek.

Nick Brugman- Beijen
Nick Brugman- Beijen

Digitale Doerak

Nerd eerste klas en zorgt voor de digitale ervaring binnen Ondernemingsraad.nl. Ster in online marketing en gespecialiseerd in SEO, Conversie optimalisatie en e-mailmarketing.

Rick de Jong
Rick de Jong

Directeur - Adviseur - Trainer

Meer dan 18 jaar ervaring met het adviseren en trainen van de OR. In al die jaren heeft hij honderden ondernemingsraden bijgestaan tijdens advies- en instemmingstrajecten op allerlei terreinen, in vrijwel alle sectoren.

Socrates
Socrates

Leider

Hij is één van de vijf mannen uit de
chimpanseegroep en is de alfaman en leider van de groep.

De groep bestaat verder uit zeven vrouwen en een aantal jeugdige chimps.

Al onze teamleden hebben dezelfde passie: eraan bijdragen dat jullie ondernemingsraad daadwerkelijk invloed hebben op het organisatiebeleid en op de arbeidsvoorwaarden en dat je als team daarbij jullie achterban op een serieuze en effectieve manier vertegenwoordigt.

 

Rick de Jong
Ondernemingsraad.nl

Rick de Jong ondernemingsraad

Mooie woorden van onze klanten

Ook wij kijken terug op twee mooie dagen waarbij bij ons naast jouw levendige manier van presenteren m.n. de eye openers zijn bijgebleven.

De door jou aangereikte handvatten en inzichten zullen wij zeker toepassen, waardoor de OR steviger in haar schoenen zal staan en beter in staat zal zijn haar doelen te bereiken.

E. van Breemen

Voorzitter, Dynniq Energy BV

Als OR hebben we weer genoten van de manier waarop jij complexe materie omzet naar praktische handvatten. De anekdotes en voorbeelden waren zeer herkenbaar.

Persoonlijk wil ik je bedanken voor de sterk inhoudelijke training. Ben veel te weten gekomen over arbeidsvoorwaarden en hoe een reorganisatie echt in de praktijk verloopt. Dit hadden wij echt nodig voor de aankomende periode.

Jill Leysner

OR Lid, Aviapartner B.V.

Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk kregen de leden inzicht in het OR werk, handvatten voor overleg etc. Het waren geweldige leuke en leerzame 2 dagen op een mooie locatie in Nieuwegein.

Opvallend is, nu een tijd verder, dat de OR leden het nog steeds hebben over de gegeven voorbeelden en tips en trucs. Dat heb ik met mijn ervaring niet eerder meegemaakt en zegt wat over de kwaliteit van de cursus.

Mieke Somer

Ambtelijk secretaris, Dianet

Wij werken onder andere voor

Curium
Signify
Partou
Gemeente Utrecht
DHL

Direct advies nodig?

Wij denken graag met je mee over jullie OR-vraagstukken. Heb je een vraag over Ondernemingsraad.nl of over onze diensten? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Snel schakelen en direct een antwoord? Wij zijn bereikbaar op Contact opnemen op 034-4608201

Hidden
Voor- en achternaam(Vereist)
Voorkeur voor één van onze trainers?

Dat kan en goed dat er nu al een soort van klik is. Als je aangeeft wie van de voorkeur heeft dan zorgen wij dat hij contact opneemt met jullie.

Een aap als teamlid?

Socrates hebben we geadopteerd in de Beekse Bergen. Wij hebben ons verdiept in machtsverhoudingen bij apenstammen en geven hier weleens een lezing over. We zien overeenkomsten met ons gedrag. Interessant hè.

Zijn jullie een leuk team?

Heel leuk, vinden wij zelf. We gaan regelmatig met elkaar weg, doen leuke dingen samen omdat wij geloven dat een hecht team ontstaat in de onderlinge (ver)binding.