Over ons

Omdat je wilt weten met wie je zaken doet

Wat meer over ons

Onze diensten gaan verder dan enkel advisering, begeleiding, trainingen, cursussen en coaching. Dankzij de unieke synergie en de ‘onzichtbare’ samenhang tussen onze diensten, zul je ervaren dat jouw ondernemingsraad daadwerkelijk invloed kan uitoefenen in de praktijk.

Met onze uitgebreide praktijkervaring leveren we concrete resultaten. Dat is wat ons onderscheidt. Of je nu een specifieke vraag hebt of hulp nodig hebt bij het bepalen van de strategie, wij staan voor je klaar.

Onze resultaten worden breed gedragen, van de werkvloer tot aan de boardroom. Zo voorkomen we achteraf discussies en is voor iedereen duidelijk wat er is afgesproken.

We werken nauw met jullie samen: we staan met jullie in de klei en zitten aan dezelfde onderhandelingstafel. Daardoor begrijpen we als geen ander wat er nodig is om als OR-team invloedrijk te zijn.

Onze eigen deskundigen en ons uitgebreide netwerk van specialisten stellen ons in staat om jullie in elke situatie bij te staan.

Team Ondernemingsraad 2024

Onze ondernemingsraad trainers, coaches en deskundigen staan altijd voor jullie klaar, zelfs in het weekend indien nodig.

De mensen achter ondernemingsraad.nl

Linda de Jong
Linda de Jong

Officemanager

Dankzij haar voortreffelijke vermogen om te organiseren, verloopt alles bij Ondernemingsraad.nl op rolletjes. Ze streeft ernaar om elke interactie met ons bureau een bijzondere persoonlijke ervaring te laten zijn.

Stijn van den Bosch
Stijn van den Bosch

Trainer

Stijn is de allround trainer waar je op kunt vertrouwen. Of het nu gaat om het verbeteren van de samenwerking binnen je team of om inhoudelijke verdieping. Met zijn hulp zet je de juiste koers uit voor succes.

Derk Domela Nieuwenhuis
Derk Domela Nieuwenhuis

Advocaat

Partner bij Bosch Advocaten, Specialisten in Arbeids- en Medezeggenschapsrecht. Derk treedt op voor bedrijven en instellingen, vakbonden, ondernemingsraden en werknemers.

Karleen Wijsman
Karleen Wijsman

Trainer

Zij is de expert als het gaat om het smeden van een hecht OR-team en het faciliteren van diepgaande gesprekken over OR-aangelegenheden. Dankzij haar begeleiding ontstaat er een oprechte connectie, waarmee ondernemingsraden nieuwe hoogtes bereiken.

Marc van Hal
Marc van Hal

Trainer

Open communicatie staat centraal bij Marc. Hij gelooft in het opbouwen van een krachtige verbinding, zowel met jezelf als met anderen. Of het nu gaat om je team, je achterban, je bestuurders, of externe stakeholders zoals de media en vakbonden. Met zijn expertise kun je verwachten dat elke interactie waardevol en betekenisvol wordt.
Nienke de Vries
Nienke de Vries

Trainer

Nienke biedt een combinatie van structuur, betrouwbaarheid en een stevige basis voor elke ondernemingsraad. Met haar praktijkervaring weet ze ieder lid van je team te versterken en op te leiden, zodat jullie gezamenlijk nog betere resultaten behalen.

Simon Troost
Simon Troost

Trainer

Simon combineert zijn technische achtergrond om ondernemingsraden te adviseren en te trainen, met name op het gebied van VGWM commissies. Met Simon haal je een expert in huis die zowel de technische als de medezeggenschapskant als geen ander begrijpt.
Annelies Draaijer
Annelies Draaijer

Trainer

Annelies brengt een schat aan praktijkervaring met zich mee. Ze heeft het talent om snel tot de essentie door te dringen en gaat vol enthousiasme aan de slag om meetbare successen te boeken. Ze staat altijd klaar om je stap voor stap te voorzien van raad en daad over het reilen en zeilen van de OR, de samenwerking met bestuurder en hoe je echt invloed krijgt. 

Jan de Vries
Jan de Vries

Trainer

Zoek je expertise in scrum en de agile aanpak voor de OR? Jan is jouw specialist en ex OR lid. Niet alleen leert hij je als OR agile te opereren, maar ook hoe je adequaat reageert op agile processen binnen de onderneming en de cruciale rol van de ondernemingsraad hierin.

Charlotte Krielaart
Charlotte Krielaart

Trainer

Bij Charlotte ontdek je de kracht van persoonlijke groei en ontwikkeling met behulp van NLP, specifiek toegespitst op de OR en jou als lid.

Nick Brugman- Beijen
Nick Brugman- Beijen

Online marketing

Creatieve nerd eerste klas en zorgt voor de digitale ervaring binnen Ondernemingsraad.nl. Ster in online marketing en gespecialiseerd in SEO, Conversie optimalisatie en e-mailmarketing. Dankzij hem vind je ons makkelijk op internet.

Rick de Jong
Rick de Jong

Directeur - Adviseur - Trainer

Met meer dan twee decennia aan ervaring in het adviseren en trainen van ondernemingsraden, heeft Rick een schat aan kennis en expertise opgebouwd. Gedurende zijn carrière heeft hij honderden ondernemingsraden begeleid in uiteenlopende advies- en instemmingstrajecten, dwars door alle sectoren heen. Zijn brede inzicht en diepgaande kennis maken hem een onmisbare partner voor elke ondernemingsraad.

Socrates
Socrates

Leider

Hij is één van de vijf mannen uit de groep chimpansees in Safaripark de Beekse Bergen. Hij is de alfaman en leider van de groep..

De groep bestaat uit zeven vrouwen en een aantal jeugdige chimps.

Wij hebben Socrates geadopteerd als leider, leren van hem en nemen regelmatig een kijkje bij hem. Wil je een keer mee? laat het ons weten!

Bij ons team staat één passie centraal: eraan bijdragen dat jullie ondernemingsraad daadwerkelijk invloed hebben op het organisatiebeleid en de arbeidsvoorwaarden, waarbij wij samen ervoor zorgen dat we alles uit jullie team halen en dat de achterban op een serieuze en effectieve manier vertegenwoordigt wordt.

  

Rick de Jong
Ondernemingsraad.nl

sign rick de jong
Rick de Jong ondernemingsraad

Mooie woorden van onze klanten

Ook wij kijken terug op twee mooie dagen waarbij bij ons naast jouw levendige manier van presenteren m.n. de eye openers zijn bijgebleven.

De door jou aangereikte handvatten en inzichten zullen wij zeker toepassen, waardoor de OR steviger in haar schoenen zal staan en beter in staat zal zijn haar doelen te bereiken.

E. van Breemen

Voorzitter, Dynniq Energy BV

Als OR hebben we weer genoten van de manier waarop jij complexe materie omzet naar praktische handvatten. De anekdotes en voorbeelden waren zeer herkenbaar.

Persoonlijk wil ik je bedanken voor de sterk inhoudelijke training. Ben veel te weten gekomen over arbeidsvoorwaarden en hoe een reorganisatie echt in de praktijk verloopt. Dit hadden wij echt nodig voor de aankomende periode.

Jill Leysner

OR Lid, Aviapartner B.V.

Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk kregen de leden inzicht in het OR werk, handvatten voor overleg etc. Het waren geweldige leuke en leerzame 2 dagen op een mooie locatie in Nieuwegein.

Opvallend is, nu een tijd verder, dat de OR leden het nog steeds hebben over de gegeven voorbeelden en tips en trucs. Dat heb ik met mijn ervaring niet eerder meegemaakt en zegt wat over de kwaliteit van de cursus.

Mieke Somer

Ambtelijk secretaris, Dianet

Wij werken onder andere voor

Curium
Signify
Partou
Gemeente Utrecht
DHL

Direct advies nodig?

Wij denken graag met je mee over jullie OR-vraagstukken. Heb je een vraag over Ondernemingsraad.nl of over onze diensten? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Snel schakelen en direct een antwoord? Wij zijn bereikbaar op Contact opnemen op 034-4608201

Hidden
Voor- en achternaam(Vereist)
Voorkeur voor één van onze trainers?

Dat kan en goed dat er nu al een soort van klik is. Als je aangeeft wie de voorkeur heeft dan zorgen wij dat hij contact opneemt met jullie.

Een aap als teamlid?

Socrates hebben we geadopteerd in de Beekse Bergen. Wij hebben ons verdiept in machtsverhoudingen bij apenstammen en geven hier weleens een lezing over. We zien overeenkomsten met ons gedrag. Interessant hè.

Zijn jullie een leuk team?

Heel leuk, vinden wij zelf. We gaan regelmatig met elkaar weg, doen leuke dingen samen omdat wij geloven dat een hecht team ontstaat in de onderlinge (ver)binding.