Over ons

Al onze teamleden hebben dezelfde passie: eraan bijdragen dat jullie ondernemingsraad daadwerkelijk invloed hebben op het organisatiebeleid en op de arbeidsvoorwaarden en dat je als team daarbij jullie achterban op een serieuze en effectieve manier vertegenwoordigt.

 

Rick de Jong
Ondernemingsraad.nl

Team Ondernemingsraad

Door onze ruime praktijkervaring maken wij resultaten waar en dat maakt ons uniek. Of het nu gaat om een prominente vraag of de strategie, wij kunnen je voorzien in jullie behoefte! Onze resultaten worden geaccepteerd door alle partijen, van medewerker tot aan de boardroom, zodat achteraf geen discussies ontstaan over wat er nu is afgesproken.

Onze diensten zijn meer dan een optelsom van advisering, begeleiding, trainingen, cursussen en coaching. Door de chemie en de ‘onzichtbare’ samenhang van onze diensten zullen jullie merken dat je ondernemingsraad daadwerkelijke invloed weet te realiseren in praktijk.

Doordat wij samen met jullie opereren, samen met jullie in de klei staan en samen met je aan de onderhandelingstafel zitten hebben wij als geen ander door wat er nodig is om daadwerkelijke invloed te realiseren als OR-team. Door onze eigen deskundigen en ons grote netwerk van specialisten zijn wij in staat om jullie altijd te helpen in elke situatie.

De trainers, coaches en deskundigen staan altijd voor jullie klaar, ook in het weekend als het nodig is.

 

De mensen achter Ondernemingsraad.nl

Stijn van den Bosch

Stijn van den Bosch

Trainer

Ben je een startende OR, wil je groeien in de samenwerking of inhoudelijk, lopen jullie vast in welke stappen er te nemen zijn? Stijn kan jullie verder helpen om in actie te komen.

Martijn Oerlemans

Martijn Oerlemans

Trainer

Traint en adviseert ondernemingsraden sinds 2010. Daarvoor was hij HR-adviseur bij Philips en werkte hij ook regelmatig samen met ondernemingsraden, maar dan aan de andere kant van de tafel.

Derk Domela Nieuwenhuis

Derk Domela Nieuwenhuis

Advocaat

Partner bij Bosch Advocaten – Specialisten in Arbeids- en Medezeggenschapsrecht.
Derk treedt op voor bedrijven en instellingen, vakbonden, ondernemingsraden en werknemers.

Marc van Hal

Marc van Hal

Trainer

Open communicatie en een krachtige verbinding met jezelf en anderen. Dat is waar Marc voor gaat. Binnen je team, met je achterban, met je bestuurders. Maar ook met alle andere stakeholders, zoals de media of de vakbonden.

Simon Troost

Simon Troost

Trainer

Adviseert en traint ondernemingsraden op het gebied van VGWM commissies en schrijft veel over zijn vakgebied.
Zijn achtergrond is HTS elektronica met een groot aantal jaren werkervaring in de techniek.

Nick Brugman- Beijen

Nick Brugman- Beijen

Digitale Doerak

Nerd eerste klas en zorgt voor de digitale ervaring binnen Ondernemingsraad.nl.Ster in online marketing en gespecialiseerd in neuromarketing en wordt warm van conversie en technisch optimaliseren.

Rick de Jong

Rick de Jong

Directeur - Adviseur - Trainer

Meer dan 18 jaar ervaring met het adviseren en trainen van ondernemingsraden. In al die jaren heeft hij honderden ondernemingsraden bijgestaan tijdens advies- en instemmingstrajecten op allerlei terreinen, in vrijwel alle sectoren.

Socrates

Socrates

Leider

Hij is één van de vijf mannen uit de
chimpanseegroep en is de alfaman en leider van de groep.

De groep bestaat verder uit zeven vrouwen en een aantal jeugdige chimps.

Wij werken onder andere voor…

Gemeente Utrecht
Copaco
De Rijke
BAT
Visma