Ons goede doel dag zonder zorgen

Ons goede doel

Stichting Dag zonder zorgen

Ondernemingsraad.nl zet zich als organisatie in voor ondernemingsraden die hun taak binnen hun organisatie zo goed mogelijk willen vervullen. Dit doen wij vanuit een grotebetrokkenheid bij werknemers en de organisaties waar zij werken. Vanuit diezelfde (maatschappelijke) betrokkenheid heeft Rick de Jong Stichting Dag Zonder Zorgen opgericht.

De stichting zet zich in voor gezinnen die het niet zo breed hebben. Met als belangrijkste doelstelling: deze gezinnen een onvergetelijke Dag Zonder Zorgen te laten beleven. Alles vanuit de filosofie dat gewoon ieder gezin het verdient om samen mooie herinneringen te maken en deze gezamenlijk te delen.

Stichting Dag Zonder Zorgen is opgericht in 2016, bestaat uit een geweldig team van vrijwilligers en heeft de ANBI-status. Wij zijn trots op wat de stichting de afgelopen jaren heeft bereikt. De stichting heeft al honderden gezinnen bereikt en hen laten genieten van een Dag Zonder Zorgen.

Wij zijn ervan overtuigd dat een Dag Zonder Zorgen bijdraagt aan het gezinsleven enaan de saamhorigheid binnen het gezin. Wij geloven dat gezinservaringen onbetaalbaar en zeer waardevol zijn.

Ondernemingsraad.nl steunt de stichting financieel, met de inzetbaarheid van ons team en door het netwerk open te stellen voor initiatieven die vanuit de stichting worden ontplooid.

Wilt u meer weten over de stichting, neem dan eens een kijkje op:

Dag zonder zorgen

“Wij hopen dat de stichting de komende jaren nog meer gezinnen zal bereiken en dat zij hun dromen blijven waarmaken.”