Contact

Heb je een vraag of wil je contact?

Contact opnemen

Klanten weten ons altijd te vinden! of het nu gaat over het bouwen van een goed team, het onderhandelen met de bestuurder of over een specifiek onderwerp, een (juridische) vraag of om even te sparren of het laten bijstaan tijdens een advies, wij staan voor jullie klaar.

Heb je een vraag of wil je contact? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je liever meteen iemand aan de lijn (wat wij heel goed begrijpen) of heb je een dringende vraag bel ons dan gewoon op 034-4608201

Hidden
Voor- en achternaam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Algemene informatie

Ondernemingsraad.nl
Pr. Hendriklaan 27
3433 EH Nieuwegein

034-4608201
info@ondernemingsraad.nl

KVK-Nummer: 54195608

Trainingslocatie Onderneminsgraad
Waarom ondernemingsraad.nl

20 jaar ervaring

Praktisch en meteen toepasbaar

Handig naslagwerk

Ontmoet andere OR leden

Mooie woorden van onze klanten

Ook wij kijken terug op twee mooie dagen waarbij bij ons naast jouw levendige manier van presenteren m.n. de eye openers zijn bijgebleven.

De door jou aangereikte handvatten en inzichten zullen wij zeker toepassen, waardoor de OR steviger in haar schoenen zal staan en beter in staat zal zijn haar doelen te bereiken.

E. van Breemen

Voorzitter, Dynniq Energy BV

Als OR hebben we weer genoten van de manier waarop jij complexe materie omzet naar praktische handvatten. De anekdotes en voorbeelden waren zeer herkenbaar.

Persoonlijk wil ik je bedanken voor de sterk inhoudelijke training. Ben veel te weten gekomen over arbeidsvoorwaarden en hoe een reorganisatie echt in de praktijk verloopt. Dit hadden wij echt nodig voor de aankomende periode.

Jill Leysner

OR Lid, Aviapartner B.V.

Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk kregen de leden inzicht in het OR werk, handvatten voor overleg etc. Het waren geweldige leuke en leerzame 2 dagen op een mooie locatie in Nieuwegein.

Opvallend is, nu een tijd verder, dat de OR leden het nog steeds hebben over de gegeven voorbeelden en tips en trucs. Dat heb ik met mijn ervaring niet eerder meegemaakt en zegt wat over de kwaliteit van de cursus.

Mieke Somer

Ambtelijk secretaris, Dianet

Wij werken onder andere voor

Curium
Signify
Partou
Gemeente Utrecht
DHL