Cursussen ondernemingsraad

Nieuwe ondernemingsraad

Nieuwe startende ondernemingsraad

U bent als startende OR net gekozen. De leden zitten met diverse uiteenlopende vragen over het ondernemingsraadwerk en dat begrijpen wij als geen ander. U wilt een goede start maken met de OR en een (meerdaagse) maatwerkcursus is daarvoor een perfecte gelegenheid.

Niveau: Starter/beginner

Herkozen ondernemingsraad

Herkozen ondernemingsraad

U bent net lid van de herkozen ondernemingsraad. Misschien bent u herkozen of neemt u voor het eerst zitting in de ondernemingsraad. Of kent u de collega’s die ook gekozen zijn. U staat in de startblokken en bent klaar om te beginnen. U heeft allerlei ideeën en verwachtingen ten aanzien van het ondernemingsraadwerk en het (herkozen) team.

Hoe dan ook, samen vormt u de herkozen ondernemingsraad. Als herkozen ondernemingsraad wilt u weer snel up en running zijn. Wilt u aan de slag met zaken waar uw collega’s wat aan hebben.

Niveau: Starter/beginner

Ervaren ondernemingsraad

Ervaren ondernemingsraad

Als ervaren ondernemingsraad heeft u het nodige meegemaakt en zit u niet te wachten op een ‘gewone’ trainer maar heeft u meer aan een sparringpartner. Iemand die van wanten weet, ruime ervaring heeft met uw vraagstukken en jaren meeloopt in de praktijk. Die u verder kunt helpen bij het uitvoeren van uw medezeggenschapstaak om maximale invloed te hebben.

Niveau: Starter/beginner

Centrale ondernemingsraad

Centrale ondernemingsraad

U bent een centrale ondernemingsraad die van aanpakken weet en aan de slag wilt op het hoogste niveau van de medezeggenschap. U bent niet voor niets de centrale ondernemingsraad die te maken krijgt binnen de onderneming.

U krijgt alle strategische vraagstukken op uw bord en daar wilt u maximaal invloed op hebben. Met deze cursus gaat u (nog) strategischer aan de slag, weet u de hele medezeggenschap te betrekken en naar een hoger niveau te tillen.

Niveau: Starter/beginner

Als ondernemingsraad ga je natuurlijk op cursus

Je ontwikkelen als ondernemingsraad lid is belangrijk. U voelt zich verantwoordelijk, wil wat betekenen voor de collega’s en wil het bedrijf eens van een andere kant bekijken. En misschien stiekem is het ook wel lekker om even ergens anders mee bezig te zijn met het OR -werk dan met het ‘echte’ werk. U neemt uw taak als ondernemingsraad lid serieus.

Ondernemingsraad.nl verzorgt cursussen en trainingen voor ambitieuze ondernemingsraden die invloed willen uitoefenen. De juiste cursus kan een wereld van verschil betekenen voor de ondernemingsraad. Onze jarenlange ervaring vanuit het veld vertalen wij terug naar onze cursussen.

Samen met u maken we de cursus geheel op maat, afgestemd op de context van uw ondernemingsraad en onderneming. Op deze wijze kunnen wij u wensen combineren met onze ervaring en u meteen voorzien van praktische toepasbare handvatten uit de praktijk.

Met onze cursussen kunt u direct aan de slag als ondernemingsraad team en weet u wat u te doen staat.

Wat bijzonder handig is: u krijgt een veelheid aan materiaal mee. Hiermee kunt u zo nodig onmiddellijk aan de slag. Het gaat daarbij om checklists, modelbrieven, plannen van aanpak en relevante artikelen.

Met andere woorden het is een must om als ondernemingsraad uw taak goed te kunnen blijven uitvoeren. En datgene wat u leert in de ondernemingsraad blijft vaak niet onopgemerkt bij bestuurder, management en collega’s.

Boek nu één van onze cursussen.

Uw vragen, onze antwoorden

Geen geouwehoer maar rechtstreeks vanuit de praktijk

[dipi_blog_slider _builder_version="4.14.2" _module_preset="default" theme_builder_area="post_content" hover_enabled="0" sticky_enabled="0" show_author="off" show_date="off" show_categories="off" columns="3" pagination="on" navigation="on" header_font_size="16px" show_more="on" use_thumbnails="on" show_more_text="Lees verder"][/dipi_blog_slider]