Cursussen ondernemingsraad

Nieuwe ondernemingsraad

Nieuwe startende ondernemingsraad

Jullie zijn als startende OR net gekozen. De leden zitten met diverse uiteenlopende vragen over het ondernemingsraadwerk en dat begrijpen wij als geen ander. Je wilt een goede start maken met de OR en een (meerdaagse) maatwerkcursus is daarvoor een perfecte gelegenheid.

Niveau: Starter/beginner

Herkozen ondernemingsraad

Herkozen ondernemingsraad

Je bent net lid van de herkozen ondernemingsraad. Misschien ben je herkozen of neem je voor het eerst zitting in de ondernemingsraad. Of ken je de collega’s die ook gekozen zijn. Je staat in de startblokken en bent klaar om te beginnen. Je hebt allerlei ideeën en verwachtingen ten aanzien van het ondernemingsraadwerk en het (herkozen) team.

Hoe dan ook, samen vormen jullie de herkozen ondernemingsraad. Als herkozen ondernemingsraad wil je weer snel up en running zijn. Wil je aan de slag met zaken waar jouw collega’s wat aan hebben.

Niveau: Beginner/ervaren

Ervaren ondernemingsraad

Ervaren ondernemingsraad

Als ervaren ondernemingsraad hebben jullie het nodige meegemaakt en zit je niet te wachten op een ‘gewone’ trainer maar hebben jullie meer aan een sparringpartner. Iemand die van wanten weet, ruime ervaring heeft met jullie vraagstukken en jaren meeloopt in de praktijk. Die je verder kan helpen bij het uitvoeren van jouw medezeggenschapstaak om maximale invloed te hebben.

Niveau: Ervaren

Centrale ondernemingsraad

Centrale ondernemingsraad

Je bent de centrale ondernemingsraad die van aanpakken weet en aan de slag wilt op het hoogste niveau van de medezeggenschap. .

Je krijgt alle strategische vraagstukken op je bord en daar wil je maximaal invloed op hebben. Met deze cursus gaan jullie (nog) strategischer aan de slag, weet je de hele medezeggenschap te betrekken en naar een hoger niveau te tillen.

Niveau: Beginner tot ervaren

Neem contact op

Wij denken graag met je mee over jullie OR-vraagstukken. Heb je een vraag over Ondernemingsraad.nl of over onze diensten? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Snel schakelen en direct een antwoord? Wij zijn bereikbaar op 034-4608201

Hidden
Naam(Vereist)

Als ondernemingsraad op cursus

Je ontwikkelen als ondernemingsraad lid is belangrijk. Jullie voelen je verantwoordelijk, wil wat betekenen voor de collega’s en wil het bedrijf eens van een andere kant bekijken. En soms is het ook wel lekker om even ergens anders mee bezig te zijn dan met het ‘echte’ werk. Als ondernemingsraad kan je veel invloed hebben en leer je meer dan je denkt.

Je neemt jouw taak als ondernemingsraad(lid) serieus en dan wil je ook het beste eruit halen.

Ondernemingsraad.nl verzorgt cursussen voor ambitieuze ondernemingsraden die invloed willen uitoefenen. De juiste cursus kan een wereld van verschil betekenen voor de ondernemingsraad. Onze jarenlange ervaring vanuit het veld vertalen wij terug naar onze cursussen. Zo leer je van de beste.

Samen met julie maken we de cursus geheel op maat, afgestemd op de context van jouw ondernemingsraad en onderneming. Op deze wijze kunnen wij jullie wensen combineren met onze ervaring en je meteen voorzien van praktische toepasbare handvatten uit de praktijk.

Met onze cursussen kun je direct aan de slag als ondernemingsraad team.

Wat erg handig is: je krijgt een veelheid aan materiaal mee. Hiermee kun je onmiddellijk aan de slag. Het gaat daarbij om checklists, modelbrieven, plannen van aanpak en relevante artikelen.

Met andere woorden het is een must om als ondernemingsraad op cursus te gaan om de OR taak goed te kunnen blijven uitvoeren. En datgene wat je leert in de ondernemingsraad blijft vaak niet onopgemerkt bij bestuurder, management en collega’s.

Boek nu één van onze cursussen.